Artiesten

Vrijdag 16u00 - Nudex

Nudex

 

 

 

 

Deze Belgische formatie speelt met behulp van live drums/beats, synths en stemeffecten een set met de flow van een synthetisch feestje. Een uitstekende firestarter die Popmart moet wakker schudden. Een geschenk voor de bezoeker die vroeg komt.

 

Vrijdag 18u00 - The Glimmers Present Disko Drunkards

The Glimmers present Disko Drunkards live

 

Disko Drunkards is een project van The Glimmers (aka Mo & Benoelie), Tim Vanhamel (Millionaire), Stephane Misseghers (drummer dEUS) en Ben Brunin (bassist Vive la fête).

De eerste single was Physical, een cover van Olivia Newton John met gestoorde vocals van Tim Vanhamel. Een superband, funky as hell.

 

Vrijdag 20u00 - Waxdolls

Waxdolls

 

 

 

 

Een Gents duo dat volgens het Nederlandse magazine OOR vet, hard en superswingend is, moesten we wel uitnodigen om Sint-Niklaas ergens op de schaal van Richter te zetten met een mix van alles wat hitsig en dansbaar is. High Speed Killer Ride is hun eerste album dat overal met veel enthousiasme en lof werd onthaald.

 

Vrijdag 22u00 - Nid and Sancy

Nid and Sancy

 

 

 

Dit elektro(punk) duo uit Gent bracht onlangs hun derde langspeler “Yeah Yeah Yes” uit. Net als voorgangers “Color at the darkest disco” uit 2007 en “Talk to the machine” uit 2005 een stevige pot opruiend electronicageweld voorzien van een punkattitude. Nid and Sancy zijn vollen bak alive deze zomer op de markt van Sint-Niklaas.

 

Vrijdag 00u00 - Juan Atkins

Juan Atkins

 

 

 

Juan Atkins is een oudgediende. Samen met o.a. Kevin Saunderson en Derrick May stond hij aan de wieg van de technoscene in Detroit. Hij richtte het label Metroplex op en bracht werk uit onder de namen Cybotron, Model 500 en Infiniti. Een peetvader van de electronica uit Detroit is een gedroomde eerste afsluiter.

 

Zaterdag 14u30 - Billy The Kill

Billy The Kill


Nieuwe punkband uit Sint-Niklaas die op de Lawijtstrijd reeds fors uit de hoek kwam. Een band met in onze thuisstad een legendarische livereputatie en een eerste album ‘Billy I kill you’ om u tegen te zeggen.

Een absolute MUST SEE voor elke rockfan!!!

 

Zaterdag 16u15 - Team William

Team William

 

Team William uit het verre Ninove brengt het soort poprock waar een mens vrolijk van wordt. Op heerlijke wijze weten deze Rockrallyfinalisten ongein en jeugdig enthousiasme te combineren met de gave om bovenal ijzersterke songs te schrijven. Hun titelloze debuutalbum is weergaloos.

 

Humo:  “Team William heeft geweldige debuutplaat gemaakt, volgens een nochtans zeer eenvoudig recept: schrijf twaalf volstrekt onweerstaanbare popsongs en stans die vervolgens op één cd. Excellent debuut”
De Standaard:Een knaller van een debuutplaat.”
Focus Knack: “Tegen de impact van prettig gestoorde indiepopsongs als Lord of The Dogs en 70 % is geen atoomschuilkelder bestand. We verwelkomen Team William graag in het grote pantheon der vaderlandse rockhelden.”
Stijn Van De Voorde (Stubru): “Dé groep die nog op grote festivals ontbreekt.”
 

Zaterdag 18u00 - Creature With The Atom Brain

Creature With The Atom Brain

 

 

Creature with the atom brain, met Aldo Struyf van Millionaire, is genoemd naar een nummer van Rocky Erickson & The Aliens. “Transylvania”, hun eerste full, is een donkere, krakende, psychedelische rocktrip die je telkens weer meesleept en hypnotiseert.  

 

Zaterdag 19u45 - Johnny Berlin

Johnny Berlin

 

 

Johnny Berlin is een jonge Belgische band met een geluid waarin echo’s uit new wave, pop en postrock te horen zijn. In 2006 zag hun eerste EP  “I am Johnny Berlin” het licht, die in eigen beheer werd opgenomen en uitgebracht. Live is Johnny Berlin een band met een enorme drive die zowel fors als kwetsbaar kan klinken.

 

Zaterdag 21u30 - Nailpin

 

 

 

Voor het eerst op de Grote Markt! Deze punksensatie uit Sint-Niklaas met zanger Sean Dhondt heeft ondertussen al drie albums afgeleverd waarop flitsende punksongs met catchy melodieën je om het hoofd vliegen zoals oorvijgen in een Jackie Chan film.

 

Zaterdag 00u00 - Dog Eat Dog

Dog Eat Dog

 

Dog Eat Dog reist deze zomer Europa rond met hun “15 Years All Boro Kings Tour”. Het enige concert op Belgische bodem geven deze New Yorkers op Popmart. En of we daar blij mee zijn! “Isms”, “Who’s the king?” en “No fronts”: wereldhits! 

 
Google Translate

Partners
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Bezoekers Online
We hebben 31 gasten online