POPMART - Music Festival ..:.. Nieuws

Bedankt iedereen!

Bedankt aan iedereen voor jullie komst!

 

We hoeven niet onder stoelen of banken te steken dat de opkomst eerder bescheiden is gebleven.
Desondanks hebben de geprogrammeerde bands en dj's het beste van zichzelf gegeven en er zowel vrijdag- als zaterdagavond een geweldig feestje van gemaakt.

De Sint-Niklase trots Nailpin zette een deik van optreden neer en bij de show van Dog Eat Dog kende de Sint-Niklase markt een ongekend uitzinnig feest! Zaterdagavond trad er zelfs een zomers festivalgevoel in op het plein bij de stomende dj-sets van Laston&Geo en Freres Deluxe. De gasten van Dog eat Dog voelde zich enorm welkom en hopen ooit nog eens te mogen terugkomen. Dank aan het publiek voor hun enthousiaste reacties op hun optreden is hier echt wel op z'n plaats.  

Ook de vrijwilligers een pluim voor jullie inzet! Zonder jullie hadden we het niet kunnen waarmaken.
Ook speciaal voor de mensen van de opbouw, die op relatief korte tijd, enorm wat werk hebben verzet; chapeau!

 

POPMART festivalsite

Beste Popmart bezoekers,

Slecht weer? Geen natte kleren op Popmart Festival! De optredens gaan door in onze grote open tent voorzien van het nodige lightshow geweld...

Stralend weer? Rondom is er een groot openlucht gedeelte waar onze dj's de plak zwaaien en waar jullie kunnen chillen of uit de bol gaan...!

Dorst? Diverse bars met voor elk wat wils: Bier, frisdrank... maar ook een cava en cocktailbar!

Honger? Er zijn genoeg eetstanden voorzien.

Dringend? Er zijn uiteraard toiletten voorzien.

 

 

De langste toog?

Sint-Niklase Condors doet mee !

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli verlenen de Sint-Niklase basketbalclub Condors hun medewerking aan het Popmart evenement.
Met de nodige teamspirit zullen zij de drankstanden bemannen gedurende deze twee dagen.

Bedankt!

Basketbalclub Sint-Niklase Condors

 

Vlaag onheil van zes minuten

Creature with the atom brain vervaardigt donkere, dreigende, dreunende, fors meeslepende rock die knarst en kraakt.

"Transylvania" is verslavend als een sigaret, dure whisky en sex met Monica Belluci. Deze zes minuten durende vlaag onheil is de soundtrack par excellence voor Dracula's geinige 'girls only' vrijdagavondfeestje. Een onweerstaanbaar nummer!

Lees meer...

 

Waxdolls uit de ether

'Soiled Rich Bitches' uit het verdienstelijk debuut 'High Speed Killer Ride' van de Gentse Waxdolls is uit de Britse ether geweerd wegens onwelvoeglijk taalgebruik.

Met dit zalig knetterende nummer zou elke Paris Hiltonadept angstig wegkruipen in haar gepersonaliseerde Louis Vuittontas, terwijl het duo op 'Favorite Girl' hun droomgriet definiëren als iemand die van fuckmachines en laserstralen houdt.

'Chips' kraakt onder de beukende baslijn en de hete vocals, waarna de opzwellende broken beats en grooves van 'Damage' spontaan ejaculeren in je oorkanaal. Denk qua ranzigheid aan Peaches met volledig dildoarsenaal, qua sound aan de brave jongens van Goose gone bad en electropunk met een stevige knipoog naar The Neon Judgement.

Een weergaloze eerste keer van de Gentse speelgoedpoppen Lieven Dermul en Wim Slabbinck. De één studeerde voor poducer, de andere is seksuoloog. Beats met een vettig randje dus.

Bronnen: Rif Raf(kc), Humo

Lees meer...

 

Billy The Kill op zaterdag

 

Nieuwe punkband uit Sint-Niklaas die op de Lawijtstrijd reeds fors uit de hoek kwam. Een band met in onze thuisstad een legendarische livereputatie en een eerste album ‘Billy I kill you’ om u tegen te zeggen.

 

Een MUST SEE voor elke rockfan!! Lees meer voor een fantastisch optreden op Groezrock.

 

Lees meer...

 

Dog Eat Dog komt naar Sint-Niklaas

Dog eat dog komt naar Sint-Niklaas!! Ze vieren hun 15 jarige bestaan van hun album: "All Boro Kings"
Dit jaar in België op POPMART!

Lees meer...

 

Line Up

De line-up van Popmart is compleet!

Line Up Vrijdag 24 juli 2009Line Up Zaterdag 25 juli 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***********************************************************************************

 

Popmart is een feit!!

Na veel zwoegen en zweten is het eindelijk een feit. Popmart! Het eerste grote onafhankelijk muziek festival in Sint-Niklaas is geboren.

Met onze eerste editie willen we zowel het jonge publiek als de iets oudere generatie aanspreken met tal van internationale en belgische, ja zelfs Sinekloase artiesten.

Met grote tent, een openlucht festivalruimte, randanimatie en kraampjes proberen we op de grootste markt van België, het festival gevoel te geven dat ze verdient.

 

We zoeken nog vrijwilligers

Jullie begrijpen dat voor zo een grote organisatie als deze alle hulp meer dan welkom is.

Zijn er mensen die zich geroepen voelen om als vrijwilliger te komen helpen? Voor de opbouw, tijdens het evenment en voor de opkuis?
Jullie zijn van harte welkom. Gelieve jullie gevens door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Google Translate

Partners
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Bezoekers Online
We hebben 28 gasten online